@KTzone » 消閒 - 會員聊天 » 唔好去呢間野! 染髮 + 洗剪吹 + 焗油 = $69

2009-5-1 14:06 kellychung9317
唔好去呢間野! 染髮 + 洗剪吹 + 焗油 = $69

[color=#ff00ff]見到傳單做緊13週年優惠, 咁我就早d收工去試下啦![/color]
[color=#ff00ff]染髮 + 洗剪吹 + 焗油 = $69[/color]
[color=#ff00ff]真係平到死, 事實真係呢個價, 絕無取巧! 不過d服務就差到死! 叫佢剪薄d頭髮, 剪髮尾2吋左右, 點知求其修下就算, 我話左3次要剪薄d, 佢有應我架,但佢都係彩我都傻,無剪到! 見咁情況,唉~~~我都無氣廢事再出聲了, 見佢修完d髮尾,我都覺得麻麻架, 叫佢再剪短多小小,佢就答我只係剪一次! [img]http://hk.l.yimg.com/hk.yimg.com/i/icon/16/14.gif[/img]焗油又無用機焗,又無用毛巾包住d頭髮,我心想下次我都唔會再黎了, $69  染髮+洗剪吹+焗油 算數! 佢搞呢d優惠都係想搵多d新客姐, 點知就無晒應該要有專業概服務. 我都明白呢個$$唔可以太多要求, 不過唔可以求其到咁![/color]

[color=#ff00ff]呢間衰野叫"美詩", 地址: 深水步元州街145號[/color]

[[i] 本帖最後由 春三十娘 於 2009-5-2 00:53 編輯 [/i]]

2009-5-3 19:54 Nickvk101
yo,哈哈

2009-5-4 00:35 Kwan∼
好多髮型屋都係坤人既

2009-5-5 10:53 憫晴
$69 真係平到好恐怖- -

2009-5-5 10:54 ~bubu~
有冇平得咁緊要呀

頁: [1]