@KTzone » 消閒 - 會員聊天 » 論壇會員升級制...無聊

2011-8-7 13:17 無良xDesign
論壇會員升級制...無聊

我上了這個論壇已有四年...
這一陣子才知這個論壇有會員升級制
還可以做板主呢...嘩!! 好像很複雜呢...
.
.
.
我想說,我不喜歡玩RPG,因為升等好無聊呢
.
.
.
當我看到那些好有"霸氣"的稱號,
發現你為那些稱號努力
我不其然心裡想跟你說"認真你就輸了"
看見你的稱號"而我不知道你是誰"

2011-8-7 13:21 Triple H
有時d野.. 岩 玩咪發下貼,當為攞下分, .唔岩玩咪得閒過黎裝下囉. 好死既jer

2011-8-7 13:27 無良xDesign
多謝你喎...板主...哈哈

2011-8-7 14:02 rilayuen
其實你發帖去到一定程度,你個級別已經唔同…仲有咩叫'霸氣'級別?

2011-8-7 14:42 靈異王
你應該係話網上所有論壇上0既升級制都一樣係無聊先啱
覺得你好似直指本會咁

2011-8-8 01:55 無良xDesign
哈哈
那個霸氣嘛...是虛名的表現...但能令一小部人找回自信
.
.
.
其他論壇那是其他論壇的事
我呢,就只有這一個論壇
反正就如快餐店, 個個都差唔多
所以我只有資格評論這一個
或許等於全部吧...哈哈
.
.
.
哈哈...FORUM的一點權力也足夠讓一些人自豪
哈哈...言盡於此...多謝

2011-8-8 10:12 科妮b
呢D野~~睇你點睇LO~~~
我又唔覺得有幾自信呀~~
我做左咁耐人~~最令我有自信既係現實既野~唔係虛擬既野~~~
SO~~到底點睇~都係好講你自己既心態JA~~
我黎呢度~咪當識多D朋友LO~~
至少我真係可以係度識到好多朋友先啦~

2011-8-10 00:38 無良xDesign
樓上板主為寸而寸
明顯講中
你睇我玩咗咁多年都係得哩個台頭就知我唔會啦
.
.
.
你要扮站在道德高地, 我唯有告誡你小心跌死啦
好明顯你唔係為寸而寸, 就係低低地